KayElisha TawnyaRbv FilomenaP Roma Kotipelipaita Omalla Nimellä Piper NovellaHa

Daily Mail kertoo, Puola Paita Omalla Nimellä että CFG on neuvotellut Ranskan jalkapallon toiseen divisioonaan kuuluvan seuran ostamisesta. Mutta näyttää siltä, ​​että COVID-19-kriisi on vaikeuttanut Nancyn ostoa, mikä tarkoittaa, että tarvitaan lisää neuvotteluja ennen läpimurtoa.
Manchester City on ollut yhteydessä Fortuna Dusseldorfiin suunnitelmistaan ​​Zak Steffenille. Amerikkalainen maalivahti on kausipitkällä lainalla F95: n kanssa, vaikka on tällä hetkellä palannut Cityn joukkoon parantaessaan polvivammansa.
Kicker sanoo, että City on ilmoittanut F95: Alankomaat Paita lle aikovansa pitää Steffenin kiinni ensi kaudella sen sijaan, että lainaisi häntä. . Steffenin odotetaan siirtyvän Edersonin alavaltuuskuntaan, ja Claudio Bravo lähtee, kun kauppa päättyy kesäkuussa.
Lionel Messi on toimittanut siirtopyynnön ja lähettänyt ydinpommin Nou-leirin sisälle. Kukaan ei uskonut Messi koskaan poistuvan Barcelonasta, kodistaan ​​20 vuoden ajan, mutta seuran kriisin laajuus on tehnyt käsittämättömän tapahtuman. Argentiinalainen haluaa lähteä ja uskoo, että hänellä on oikeus tehdä niin ilmaisella siirrolla tänä kesänä. .
Klubi kiistää tämän tosiasian ja herätti katkeran sisäisen taistelun, jonka pitäisi kestää koko ikkunan. Hänen Argentiina Paita sopimuslausekkeessa määrätään, että Messin on ilmoitettava klubille aikomuksestaan ​​lähteä ennen 10. kesäkuuta, ja vaikka se antaa Barcelonalle laillisen edun, Messin ihmiset uskovat, että kauden jatkaminen alkuperäisen päättymispäivän jälkeen tarkoittaa, että pelaaja on oikeutettu laukaisemaan lauseke..

KristyBoy maillot manche longue real madrid Almatvcuq

MelodeeWe fotballdrakter barn LuigiAird

TahliaPhe Borussia Dortmund tröja CarsonDet

Leave a Reply